Verzenden

Bestellingen worden bezorgd door PostNL. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je van ons een Track & Trace code om de bestelling te volgen. Je hebt jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen in huis!

Binnen Nederland vragen wij €3,95 verzendkosten per bestelling. Bij een bestelling vanaf € 50,- betaal je geen verzendkosten! 

Voor Belgische klanten zijn de verzendkosten €4,95. Ook voor België geldt dat wij gratis verzenden bij een bestelling boven €50,-! 
Retourneren

Het kan natuurlijk gebeuren dat een product niet helemaal naar wens is. Dat is geen probleem. Voor elke bestelling heb je 14 dagen bedenktijd. Retourneren kan naar het volgende adres*: 

Femme Parisienne
Pythagoraslaan 107E
3584BB Utrecht 


Voor het retourneren binnen Nederland vragen wij een eigen bijdrage van €2,95 (in plaats van de reguliere €6,95!)*. Retourneren vanuit België kost €4,95. 

Je kunt een retour aanmelden via jouw account. Vervolgens sturen wij je een mail vanuit MyParcel, waarin je het retourlabel kan betalen en downloaden. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is het pakketje inleveren bij een PostNL punt bij jou in de buurt! 

*Stuur je de gehele bestelling retour? Dan boeken wij uiteraard ook de verzendkosten terug. 


Let op dat producten bij retourneren niet gedragen mogen zijn en nog voorzien moeten zijn van de labels. Constatering van schade bij ontvangst kun je direct melden via klantenservice@femme-parisienne.com. In dat geval zoeken we samen naar een oplossing. Als wij een retour ontvangen met schade, maar deze schade niet gemeld is, moeten wij een waardevermindering in rekening brengen.

Zodra wij de retourzending ontvangen hebben, storten wij het geld terug op op dezelfde wijze als waarmee betaald is. Je ontvangt het geld dan binnen enkele dagen terug op je rekening.

Sieraden kunnen i.v.m. hygiëne alleen worden geretourneerd als de verpakking nog in tact is. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »