“Mode regeert de wereld. Parisiennes regeren de mode. Oké, misschien is dat niet helemaal waar, maar wat maakt het uit. De wereld heeft mythes nodig.” - How To Be Parisian

 

Over ons

Wij reizen door heel Europa om voor jou de perfecte Parisienne outfit te vinden. Bij Femme Parisienne is de hele collectie namelijk geïnspireerd op de stijl van Parisiennes en hun goed doordachte garderobe. Ze kent als geen ander de juiste balans tussen goede basics en mooie statement items. Bovendien komt de Parisienne voor de dag alsof haar ‘Look of the day’ absoluut geen moeite heeft gekost en is haar look ook nog geschikt voor elke gelegenheid — wie wil dat nou niet? Oh en vergeet nooit: less is more! Herken jij je in de Parisienne? Dan zijn wij hier om jou te helpen bij het vinden van de beste looks. We plaatsen bovendien regelmatig blogs, waarin je nog meer Parisienne-tips vindt, om zelf de mooiste looks te creëren.

 
We zijn natuurlijk ook heel benieuwd naar jouw looks! Deel jouw Femme Parisienne outfit daarom met ons via social media en gebruik daarbij de hashtag #femmeparisienne of tag ons. Wie weet verschijnt jouw foto dan wel op onze Instagram feed! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »